professor
28.8.2008, 11:11
Вирішив розмочити і цю тему, благо діло від нічого робити написав щось під формз.
Отже, мій перший досвід:
Сокобан, заточений під файли рівнів з
www.sokobanbg.comЗа графіку не матюкайте, не художник я...
Дивіцця реліз і сорци в аттачах

------------------
Викладено версію 1.0.1
Зафіксано багу з відображенням кількох рівнів підряд
Вікно більше не ресайзиться
Sulamith Lusor
28.8.2008, 17:00
а то так і треба, щоб після того, як закрили аплікейшн, зберігався лабіринт?
чо не зробив стандартний сейв?
бо якщо інша людина сяде грати - то вона почне вже не з початку )))
дійду я до останнього рівня, а потім сяде грати моя мама і розіб"є монітор від злості, що не може його пройти )
Sulamith Lusor
28.8.2008, 17:13
а перелогінення має той недолік, що не кожен юзер буде то робити. наприклад, багато в кого вдома всього один сеанс, під котрим сидять усі. :Р
professor
28.8.2008, 17:13
Можу запропонувати -
1. швидкий перехід до рівня №n і залишаєм все як є
2. кожен юзер під віндою грає в свій пакет m і на рівні k
Те, що твоя мама розіб'є монітор - неминуче.
Майже всі пакети на sokobanbg.com - не початківські, тому якщо в тебе буде вибраний лівий пакет навіть на першому рівні - твоя мама все одно його не пройде, а заставляти юзера тільки через то кожен раз вибирати пакет і рівень - не думаю, що то файна ідея.
Sulamith Lusor
28.8.2008, 17:16
а може, краще зробити ще одну формочку, де ти введеш свій логін-пароль, і гратимеш у свій рівень? без перелогінення вінди.
хоча швидкий перехід до іншого рівня теж непогана ідея. але не така наворочена )
Пограв, нічого так

Але...
1) Я б то зробив з 3D ефектами
2) Додав би рівень складності, при якому, ти не "носиш" квадратик, а "штовхаєш" його і він сунеться, поки в щось не впреться.
П.С.Казаульні ігри рулять!
Sulamith Lusor
28.8.2008, 19:33
я казала! я казала, що люди захотять 3д! )))
а ти мені "то вже занадто" )))
GirlWind
28.8.2008, 21:38
З ходу дійшла до енного рівня. заледве відтягнула себе від компа.. як на мене гра просто супер! Завтра на роботі потішу шефа
гандрійку ти крутий вуйко))) напиши з виокристанням онлайн бази))) і буде тобі нова онлайн гра))))) ж)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.