Отже, після успішного встановлення вінди і всіх потрібних драйверів (для того я використовував інші клавіатуру і мишку) дойшли руки і до цього комплекту... і от халепа - вінда його детектить як інвалідний девайс. І тут я подумав, що за хрєнь? Кілька разове запихання ресівера в різні USB порти нічого не дало, поставлений драйвер з диску від комплекту (всіх 3 мегабайти
Тут виникла ідея сходити до сусіда, бо нібито в іншого сусіда та сама чарівна клава і миша працювали на сьомій вінді, але ми пішли якраз до іншого сусіда. Там теж пошаманили - та сама хрєнь. Ще по ходу виникло питання - а може що з батарейками? Але вставивши, заряджені акумулятори стало ясно що батарейки тут нідочого.
Скажу так, що симптоми були наступними, вмикаючи ресівер в USB порт, його лампочка на короткий момент засвічувалась, а потім гасла - хоча мала б світити постійно.
Що тут ще вдієш - вирішив взяти той комплект до себе і перевірити ще на свому компі - ситуація та сама, на тому ж ХР Профешенал, тільки в мене СП 3. Тут мій терпець увірвався і я поліз на сайт виробника. Сайт мене неприємно здивував, бо виявився не дуже зрозумілим і дружелюбним
Як написав поляк один: "попала мені в руки та єба... клавіатура"
А точніше, як виявилось, дана клавіатура, увага, КОНФЛІКТУЄ З ЧІПСЕТАМИ ВІД NVIDIA І ТОМУ НЕКОРЕКТНО ПРАЦЮЄ.
І дійсно, перевантаживши комп, зайшовши в біос, спробував підключити той мегадевайс - і, о чудо, воно все запахало, але як тільки завантажилась вінда - пахати перестало - все як було описано в пості.
Як виявилось пізніше, в сусіда чіпсет був не від NVidia, але відеокартка саме від них.
Ця вся історія мене дуже здивувала, і я порадив йому сходити завтра в магазин і поміняти той комплект на якийсь інакший, бажано від іншого виробника.
Так що, не зв'язуйтесь з labtec.