Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Як у нас Вісту просувають
DEV UA > Системне Адміністрування > H&S
TIGER
Вчора знайомий купив собі ноут від Самсунга. Все ніби й нічого, ОС там в комплекті не було, тільки FreeDOS + компакт з драйверами. Але, як потім вияснилось, драйвера там не прості, а всі лише під Вісту. Якщо ж хочеш інші, то качай з нету - але цього в інструкції не написано.

Я все розумію, якщо ту залізяку купує той, хто має нет і трохи розуміється в залізі і софті - то для нього це не проблема. Але якщо це залізо купує повністю зелена людина, яка нічого в тому не петрає і про інтернет тільки чула (ніколи не бачила), то що тоді? Як бути в такій ситуації?

Нажаль, чомусь виробники заліза про таких людей не думають.

І ще один момент, який до теми не зовсім відноситься: в магазині ніби-то акція, кредит під 0 % і на 10 місяців, а коли справа доходить до оформлення документів, то так званий консультант Приватбанку тобі каже: Ви знаєте, а треба ще 8% банку переплатити за якусь страховку - це типу страхується банк від того, що Ти не зможеш виплатити кредит. Повний маразм - намахують людей по повній програмі. sad.gif
Pegasus
Це називається приховані платежі wink.gif
Sulamith Lusor
нас намахували, намахують і будуть намахувати. (с)
mveselovski
ледіфроузенхард!!ВАЗЗАП вас образили? щось ви дуже злі?! ви скажіть у нас руки довгі нащолкаємо кому скажете по носі)
mveselovski
стосовно першого поста.....

це не тільки в НАС так продують ноути це практика цілого світу....(це я про вісту)
а про приховані платежі то повнісцю погоджуюсь з комрадом Sulamith Lusor )))
Sulamith Lusor
шановний Михайло, я не зла ))) я вже звикла до правди життя, а цитата - наш викладач так завжди каже )))
нас намахують, коли продають 900 Мб замість гігу, намахують на частоті проца, намахували раніше на ЛТ моніках... то все менеджери, от хто насправді злий і підступний! ))) а я - то так... погуляти вийшла )

а намахування на гарантіях для техніки?
ну що, не правда?
про некомп"ютерні речі взагалі мовчу )
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Форум IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.