Значить так.
Лайф - для людей які себе не поважають.
PeopleNet - за львовом далеко не тягне. У львові швидкість - 128 kbps. (приблизно). Про якість звязку не знаю, так як користувався не довго і не встиг замітити нічого поганого.
Utel - не пробував, не знаю. Знаю тьльки що вони будують свої базові станції і користуються покриттям beeline так, де їхніх БС ще немає. 3G працює тільки в зоні дії їхніх станцій. В зоні beeline звичайний 2G звязок, відповідно інет - тільки GPRS/EDGE
CDMA Ukraine - це не 3G, відповідно швидкості не високі. Дусь в районі 60 kbps. Зато помоєму стабільно. Станом на початок цього року покриття далеко за львів не виходило.
щодо цього:
Наскільки я знаю, МТС то пропонує - то роумінг піпл-нету
- брєд. нічого мтс в піпл нету не бере, і тим більше нічого їхнього не пропонує
MTS GPRS/EDGE - 40/160 kbps, працює стабільно, швидкість не падає. конекши не рветься. Користуюся сам. До речі, в мтс покриття GPRS по всій країні. Є послуга гіпер.нет, платиш 5 грн в добу і на протязі цієї доби ціна 1 коп. за 1 мег. Є послуга гіпер.актив, платиш 100 грн в місяць і на протязі цього місяця ціна 1 коп. за 1 мег.
MTS CDMA - не пробував, тому на практиці не знаю як. З теорії скажу, що послуга працює на базі EVDO 450. То є стандарт 3G, тому швидкості мають бути відповідні. Щоби підключитися потрібно в них підписати новий контракт. Дадуть нову карточку, навіть якщо ти вже є їхнім абонентом. Ще тре буде купити модем цього стандарту. Картка вставляється в цей модем. Дзвонити з нього не можна, тільки інет. Покриття великого ще немає. тільки основні міста України.
WiMax - по протоколу wimax - штука класна. Сам планую підключитися, спробувати. Зараз користуюся інетом від юмс, все класно, але 160 kbps мене вже не задовільняє. Єдине що стримує спробувати той wimax, то що ціна підключення не маленька, плюс тре мати відповідне обладнання. Можна взяти їхнє на прокат, можна купити щось своє, продвинутіше. Але тоді підключення в 500 баксів обійдеться. Плюс місячна плата за безлімітку 256 - 400 грн, і то без оренди обладнання.
Одним словом вердикт такий: для тих хто живе у львові - проведіть собі виділенку від уарнету і не партеся. В деяких домашніх мережах по львові (які підключені до уарнету) безлімітку 1 мегабіт можна взяти за 120 грн.
А для тих, хто живе в сусідніх зі львовом селах, типу зимної води, протяніть собі Wifi з того самого уарнету, і буде вам радість. Правда в зимну воду таке обійдеться в 500 баксів, але зато потім ненарадуєшся.