Тааа, такі питання, як вивести в консольку, не використовуючи функцію main, то дитячі питання

. Як на співбесіді питають і людина не знає на то питання відповіді то значить їй ше вчитися треба. Я не кажу на роботу не брати, бо залежно по яких критеріях і для якої роботи проводять співбесіду з кандадатами, але джаву тре ше вчити серйозно і фундаментально.
Одне питання я пам'ятаю загнався з ним, то було про наприклад два об'єкти. Один наслідується від іншого. Наприклад Дерево і Ялинка. І в класі Ялинка додано якесь нове поле. І питання було наступне: якщо створити об'єкт типу Ялинка, задати тому новому полю якесь значення привести його до класу Дерево, а потім знову до класу Ялинка, то яким буде значення того поля, чи воно втратиться при тих upcast і downcast перетвореннях чи ні. І я загнався, сказав шо буде рівним нулю (бо то інт був в мому випадку), а вдома після того склепав якийсь невеличкий приклад і дивлюся - полю хоть би йому шо, як було там 7 чи 8 чи 108 так і залишилося, і нічо не втрачається.
Ше інше питання, але більше на логіку було, то чому люки каналізаційні круглі, а не квадратні, чи якісь овальні чи поздовжні, а саме круглі. Ну але то таке, певне Ви всі на нього відповідь вже знаєте