Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Вибір Linux'a
DEV UA > Системне Адміністрування > UNIX
Pegasus
Вирішив я познайомитись з Лінуксом поближче, і тут мені з різних сторін радять різні дистрибутиви. Хотілося б якось упорядкувати ту всю інфу, отож Ваші ІМХО про різні Лінукси, за і проти.
TIGER
Мені, в принципі, з тих всіх, з якими я працював, найбільше сподобався Ubuntu, правда працював зі всіма я через термінал (PUTTY), тому, напевно, повного висновку про те, який із них кращий, я зробити не можу.
mveselovski
якщо ти хочеш мати мінімум секасу з настройками і софтом (буде працювати дабл клік) то тобі пряма дорога в сюсе і мандріву
якщо тобі тре дома сервачок поставити постабільніше то ти завжди для себе можеш відкрити дебіан і центос
якщо хочеться секасу то слака тобі в руки ну якщо ти хоч мати повний ізврат то LFS буде тобі в пригоді
Sulamith Lusor
ЦИТАТА(mveselovski @ 30.4.2009, 0:41) *
якщо ти хочеш мати мінімум секасу з настройками і софтом (буде працювати дабл клік) то тобі пряма дорога в сюсе і мандріву

тільки завжди будь готовим викачувати дрова під хард та вписувати вручну шляхи до них десь глибоко в клоа... налаштуваннях.
був прецедент із оупен сусе 10 :-)
зате в тій сусе купа іграшок ))) правда, для найжестяніших з них треба доставляти якісь свої налаштування.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Форум IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.