Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Туторіал по Spring MVC
DEV UA > Java > Бібліотеки та інструменти від сторонніх розробників
mux
На Розробці недавно опублікували туторіал по Spring MVC - http://www.rozrobka.com/blog/java/25.html.

Він показує як налаштувати проект та середовище, і як побудувати мінімалістичну аплікацію з використанням Spring MVC.
Туторіал розрахований на початківців, які тільки починають використовувати Spring/Spring MVC.
Також показано як створювати веб проекти в Maven та використовувати m2eclipse і Spring IDE в самих найпростіших сценаріях.

Як туторіал? Чи громада потребує такі речі? smile.gif
TIGER
Думаю, що потребує smile.gif
Pegasus
Однозначно що потребує, тільки зауваження на рахунок використання IDE в туторіалі, це не зовсім кошерно. Краще писати туторіали, так би мовити, IDE-independent, сам не раз стикався з проблемами, коли проект заточений під якусь IDE(наприклад автоматичне білдання IDE-шкою, а не явно build.xml). Наприклад що робити розробнику з IntelliJ IDEA?
Я б розбив туторіал на два:
1) загальний випадок
2) з використанням IDE(eclipse в даному випадку)

як це зроблено до прикладу тут: http://code.google.com/webtoolkit/gettingstarted.html
1)Creating an Application from Scratch (without Eclipse)

2)Creating an Application from Scratch (with Eclipse)
a)Using the plugin
b)Without using the plugin
mux
Дякую за відгук!

Я спеціально додав частину про IDE щоб у наступних туторіалах про це вже не писати. Ідея в тому, щоб людина, яка про Java тільки читала, змогла зразу сісти і щось робити.

Плюс по власних спостереженнях, краще зразу привчати людей до хороших інструментів та додатків, щоб просувались по проектах, а не давали ради зі всякими Maven, Spring і іншими штуками smile.gif

Eclipse був вибраний так як він безкоштовний smile.gif
D.unsen
thanks for u ,
but i need total information ragarding to this web flow, like spring mvc......

thanks,
uday
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Форум IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.