Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Що вас мотивує до роботи найбільше?
DEV UA > IT України > Компанії
Pegasus
Було б цікаво почути, що і на скільки вас мотивує в роботі?

Я додав два однакові опитування, різниця тільки в тому, що в першому можна обрати тільки один пункт "Що вас мотивує НАЙБІЛЬШЕ?", а в другому вже декілька, щоб в першому побачити критичну річ яка мотивує людей, а в другому повнішу картину.

Бажано коментарем відписувати і величину моитивацію, а також Ваші варіанти, наприклад:

1. Зарплата - 50%
2. Цікава робота - 20%
3. Приємний колектив - 20%
6. Інше - печенька безплатні - 10%
TIGER
1. Цікава робота - 45%
2. Зарплата - 35%
3. Приємний колектив - 20%
DJSS
1. Зарплата: 80%.
2. Інше: 20%.

Абсолютно не вважаю корпоративи за мотивуючий чинник. Корпоративи - це де факто робота у позаробочий час. smile.gif

До речі, залежно від місця праці вагомість кожного із мотивуючих чинників може змінюватись.

А працював я і на таких підприємствах де було:

1. Цікава робота: 40%
2. Нормальний колектив: 30%
3. Зарплата: 20%
4. Інше: 10%
Pegasus
Резонне зауваження, тільки що прикинув, що в різних фірмах, в яких я працював, цей показник змінювався б. Будемо вважати, що всі описують свій теперішній стан.
KUCH
Мене найбільше мотивує то, що я можу досягнути тобто ціль. Ну а потім звичайно гроші.
mveselovski
ЗП = 99.9%
все інше входить в ті 0.1 %

поясню свою позицію.....роботу можна собі зробити цікавою.....я доволі легко вливаюсь в колектив тому на всіх моїх роботах у мене залишились нормальні знайомі)))

А ЗП це асновний мотиватор
Sulamith Lusor
а мене мотивує цікаве товариство навколо ) за компанію і жид повісився )))
бо якщо поряд сидітимуть якісь дауни або мудаки, то працювати в офісі для мене стане просто нереально.
ну, а потім йде зарплата і цікавість роботи.

соцпакет - прикольно, але не обов'язково.
а корпоративи - то таке ))) взагалі несуттєве.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Форум IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.