Вже скоро світ побачить нова версія - версія 3.0 оглядача веб-сторінок Mozilla Firefox.
Наразі для завантаження вже доступна Mozilla Firefox 3 RC2.
Чув досить багато позитивних відгуків (і бачив його на власні очі) - поставив сьогодні і собі - виглядає досить не зле, працює наразі стабільно.
Завантажити можна
звідси.
Будемо пробувати
mveselovski
10.6.2008, 10:27
поставлю після того як всі мої екстеншини почнуть зним дружити))
professor
10.6.2008, 18:19
Маю установлену другу бету, але користуюсь хіба тоді, коли тре глянути, як якась сторінка під ним рендериться. Відповідно установив, а вражень - нема.
Доцільно було 3 відповіді в опитуванні написати. Але тим не менше.
Відповів "Негативні", оскільки не допрацьований він, а про те, що більшість додатків не працюють, то я взагалі мовчу.
mveselovski
10.6.2008, 20:43
BTW я ше користуюсь сафарі дома то взагалі пєсня.....я ше таких швидкостей на рендеренні не бачив у жодного бровзера
Користуюся FF3 ще починаючи з beta 2.
Вражень багато, і всі позитивні.
По перше працює стабільніше за FF2. Не зависає, коли відкрито багато табіків.
по друге дуже мені подобається пошук по відвіданих url, коли вводиш адрес.
по третє, якщо екстеншини, які були в FF2 не працюють в FF3, то варто зайти на сайт того екстеншина, і подивитися бета версії тих екстеншинів. Бета версії екстеншинів в релізи не йдуть, відповідно фаєрфокс не знає що вони вже вийшли і відповідно не маякає, що от є нова версія, обнови...
Mozilla Firefox 3 RC3 вже доступний для завантаження.
Недавно почав користуватись портабельною версією цього оглядача, яку можна завантажити
звідси.
Вже доступна для завантаження релізна версія Mozilla Firefox 3.0. Завантажити можна
звідси.
Вже доступна для завантаження і портабельна релізна версія Mozilla Firefox 3.0. Завантажити можна
звідси.
Sulamith Lusor
19.6.2008, 9:14
фу, враження негативні. дуже дратує той самий пошук відвіданих ёрлів - ну йопт, пишеш одне - а шукаєш серед купи лайна, куди тобі не треба.

і відключити то ніяк не можна. тьху.
дизайн якийсь рогатий... другий симпатичніший і зручніший. ніфіга у мене не тормозить, все працює. грохнула третій, поставила знов другий.
В мене з другим ФФ була, а вдома і далі є, одна лажа. Коли відкрито дофіга табіків, натиснути на якийсь лінк і швидко зробити якусь іншу дію (напркилад переключити табік) то ФФ зависає.
П.С. на 3 ФФ я перейшов тільки на роботі, а вдома продовжую юзати 2. Просто якось руки не доходять апдейтнути
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.