Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Якою операційкою користуєтесь ви?
DEV UA > Системне Адміністрування > H&S
mveselovski
Ділимось сокровенним wink.gif

а я поділюсь враженнями від роботи з ОС

1 Windows XP - користуюсь зчасу виходу....купа плюсів, купа мінусів... в дома стоїть як робоча система(тестуються віртуалки, іграшки)

2 Windows Vista - занадто багато запитань задає)))

3 Windows 2003 - мій ідеал операційної системи....

4 Linux (any version) - тут на першому місці мандріва.....і знаєте що я вам скажу для офісної роботи просто супер...

5 Mac OS - тут нема слів просто Супер....хочу мак бук

6 BSD (any edition) - користувався фрякою і опен бсд....для сервака просто супер)))
professor
Вісту я протерпів рівно 3 години... За той час вона встигла мене глобально схарити своїми питаннями типу "а ви точно впевненні, що хочете натиснута на цю кнопку? А ви добре подумали, що ви точно впевнені?..." і тд.
Правда потім мені казали, що оце підтвердження кожного пука можна відключити... Тільки моїй вісті до того моменту дожити не вдалось.

Так - працюю на двох ХРюшках, часами заскакую на 2003й.
Разом з тим вдома в VMWare поставив Ubuntu - знайомлюсь.
eXploit
раньше сидел на Линуксе... хорош он для меня был до того пока я не начал под него писать (мало документации, суппорт - никакой)... после этого я разочаровался в Линуксе и прочем GNU... сейчас считаю XP - примером нормальной ОС... месяц назад поставил Vist'у SP1... поотключал всякие UAC и др. вопросозадалбывающие службы... пока она меня радует и всё ок...

приоритеты расставил бы так:

*BSD - идеальный сервер...
Vista & Win XP - идеальная рабочая лошадка (девелоп + офис + игрушки)...
Pegasus
Вдома використовую XP всім задоволений, програмування, ігри, медіа. На роботі приходиться користуватись Вістою, перше, що я зробив, сівши за вістою, то змінив лук енд філ на XPшний і відключив всі ті перепитування, чи дійсно я впевнений, що я впевнений, що я впевнений....І те що я отримав з точки зору юзера нічим від XP не відрізнялось, питання - НАВІЩО Ж ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ???

Для тих хто програмує під Eclipse WTP Europe, Віста крешає його з завидною періодичністю, причому проблема загальна і повторюється і в інших, в MyEclipse таких проблем нема.
Sulamith Lusor
дома стоїть ХР і я планую, що простоїть з пару років. )
а ще хочеться Мак... правда, з ним гемору купа sad.gif
Yurik
QUOTE (Sulamith Lusor @ 17.6.2008, 10:04) *
дома стоїть ХР і я планую, що простоїть з пару років. )
а ще хочеться Мак... правда, з ним гемору купа sad.gif

в мене точно так само smile.gif і ше плюс на роботі 2003 вінда, і ше лінуксом деколи бавлюся, через консоль smile.gif
Sulamith Lusor
нє, лінукс у мене встиг постояти всього пару мясців - після того вінт сдох, і я більше з ним не цяцькалася ) єдине, що мені сподобалося в лінуксі - то іграшка аля супер маріо, тіки з пінгвінчиком wub.gif
mveselovski
я нароботі користуюсь лінуксом і в ньому по дефолту трохи поінакшому настроєні спецсимволи в кириличній розкладці... то тепер ятак до того звик що навіть дома постійно путаюсь)))....а ще у мене настроєно що лампочка на клаві світиться коли я працюю у кирилиці... то тепер дома я спочатку дивлюсь на клаву постійно переключаю розкладки і чекаю що мені почне лампочка світитись

дома у мене ХР
Brun
В мене і на роботі і на ноуті лінукса =) Зручно ІМХО
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Форум IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.