Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Чим ми керуємось
DEV UA > IT України > Теревені
mveselovski
Чим ми керуємось при виборі роботодавця
Pegasus
Я не думаю, що наявність одного з тих пунктів достатня для того, щоб поміняти роботу, для мене наприклад з різною вагою важливі Гроші+Колектив+Цікавий проект. Хоча є багато всяких нюансів, ну наприклад чи біла/сіра/чорна ЗП, відпустки, лікарняні, одним словом соцпакет.
mveselovski
ну ти звичайно правильно мислиш, але най основніше всерівно впираеться в бабло і чим його більше тим краще і тобі стає по барабану колективи/проекти/ітд ітп
Pegasus
Я згідний, що бабло ДУЖЕ важливе, але з іншої сторони, навіть з великим баблом тобі не дуже довго всидиться на якійсь канторі з 12 годинним робочим днем, чи в колективі, де тобі ніжки в стільці підпилюють, чи на проектах, які пишуться на Turbo Pascal smile.gif Я звичайно все драматизую, але то для наглядності smile.gif З іншої сторони хороші проекти+хороші люди грають і коштують теж чогось, я б наприклад за сотню другу не міняв би роботи, а ще коли потенційна нова фірма велика фабрика де ти гвинтик, то і за відчутнгі суми не переходив би. В мене є знайомий, якому подвоїли ЗП на конкуруючій фірмі(причому на попередній в нього ЗП була не пару сотень), то він вагався трохи, настільки подобались проекти і атмосфера, правда так як підвищення в два рази все-таки круто, він перейшов.

Я думаю що для кожного є мінімум ЗП, мінімум цікавості проекту і мінімум приємності корпоративного духу, потрібні, для того щоб починати думати про перехід.
Sulamith Lusor
при виборі роботодавця керуюсь одним: робота має бути мені цікава. бо інакше ні за які гроші я себе не змушу нормально працювати. цікава робота і людська обстановка (пристойний офіс, у якому фірма платить за чай, цукерки, є предмети першої необхідності, технічна база і нормальний ремонт).
хоча гроші теж важливі, бо за чорну смішну зарплату зараз я працюю процентів на 50-60 )
mveselovski
я малось проясню ситуацію що я мав наувазі......
от працюєте ви у вас хороша робота/колектив/соц гарантії/ і всяка лабудень інша.....і тут вам пропонують роботу на іншій канторі.....по слухам з тої фірми ви знаете що там непогано і всякі там бонуси і тд і тп....але з іншої сторони у вас вже норм стосунки на теперішній роботі

отут і виникає питання чим ви/ти/я будемо керуватись у виборі роботи.....

а питання провсякі там печенька-чай-кава навіть не ставиться так як це має бути по дефолту

на рахунок цікавості роботи я можу сказати так: тут мені з адмінського болота тяжко зрозуміти дезігнерів-програмісті-куашників бо унас не буває не цікавої роботи))))
Sulamith Lusor
а, ясно )
тоді або гроші (при рівноцінних інших факторах), або більш цікава справа (якщо платитимуть так само). хоча за старою роботою троха поплачу при переході smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Форум IP.Board © 2001-2010 IPS, Inc.